Last van haarverlies of kaalheid?

Statistieken liegen er niet om: al op jonge leeftijd heeft 20% van de twintigers te maken met een terugtrekkende haarlijn of dunner wordende haardos. Naarmate de tijd verstrijkt, neemt dit percentage alleen maar toe. Wist je dat maar liefst 70% tot 95% van alle mannen te maken krijgt met haaruitval? Dit is meer dan alleen een fysiek aspect; het beïnvloedt ook ons emotionele welzijn.

Skinuals voor mannen

Skinuals heeft de oplossing

Bij Skinuals begrijpen we dat haaruitval en kaalheid niet alleen een uiterlijke zorg zijn, maar ook impact hebben op je zelfbeeld. Wist je dat één op de tien mannen haaruitval als zeer vervelend ervaart en zich er onzeker door voelt? Het is onze missie om jou echt verder te helpen.

Of je nu op zoek bent naar preventieve maatregelen, herstel van haarverlies, of een volledige transformatie, wij bieden de oplossing die daadwerkelijk een verschil gaat maken in jouw haarverbeteringsreis.

Skinuals haarsupplement

Het nummer 1 merk voor haar- en huidverbetering!

Een complete formule voor huid- en haarverbetering. Dat is het uitgangspunt geweest bij de ontwikkeling van ‘Skinuals Protect & Fill’. Voor dit product geproduceerd en gelanceerd kon worden hebben we bijna jaar wetenschappelijk literatuuronderzoek gedaan en dit doorvertaald naar een hooggedoseerde en veilige samenstelling van ingrediënten die de haren optimaal voeden van binnenuit. Onze onderzoekers en projectontwikkelaars hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen van hoogwaardige voedingssupplementen voor specifieke doeleinden. Zij weten als geen ander wat er mogelijk is met de juiste ingrediënten en doseringen.   

En wat blijkt! Alle klanten die Skinuals ‘Protect & Fill’ zijn gaan gebruiken zagen binnen 3-6 maanden dagelijks gebruik daadwerkelijk een verbetering van de haren. De haren werden steviger, dikker en volumineuzer.

Skinuals Protect & Fill stick

Resultaten Skinuals Protect & Fill

Bekijk hier reacties van enthousiaste Skinuals gebruikers

Oordeel zelf wat Skinuals Protect & Fill binnen 3-6 maanden kan doen! Onderstaande voor- en nafotos zijn onbewerkt en met toestemming van de klanten gepubliceerd. 

Wil je haaruitval en kaalheid tegengaan?
Jamie
Lees verder
"Ik merk dat Skinuals Protect & Fill mijn haargroei stimuleert. Dit is het resultaat na 6 maanden. Ik voel me ook fitter!"
Heb je last van haaruitval en kaalheid? Ontdek Skinuals Protect & Fill.
André
Lees verder
"Tot mijn verbazing groeien er weer haren op mijn hoofd waar eerst een kale plek zat! Ik gebruik Skinuals 'Protect & Fill' nu 3 maanden dagelijks, het werkt gewoon!"
Protect & Fill is hét nummer 1 supplement voor haar- en huidverbetering.
Anoniem
Lees verder
"Ik was heel onzeker over mijn haar, maar binnen 6 weken Skinuals kreeg ik al zichtbaar meer haargroei. Ik ga er zeker mee door, het geeft me meer zelfvertrouwen!"

Wij gunnen jou dit ook!

Skinuals Protect & Fill is het enige product ter wereld met maar liefst 10 gram collageen per dagdosering en bevat daarnaast ook nog 17 andere hoge en veilig gedoseerde ingrediënten, zoals betacaroteen, lycopeen, luteine, vitamine E, astaxanthine, hyaluronzuur, vitamine C en nog veel meer om jouw haren van binnenuit optimaal te voeden. Ervaar het zelf!

Haartransplantatie

Onderga je binnenkort een haartransplantatie? Gebruik Skinuals Protect & Fill dan minimaal 3 maanden voorafgaand aan de behandeling. Door minimaal 3 maanden voorafgaand aan de haartransplantatie te starten verbeter je de kwaliteit van de aanwezige te transplanteren haarzakjes, wat een gunstig effect kan hebben op het resultaat van de haartransplantatie. Ook ná een haartransplantatie wordt geadviseerd het supplement te blijven gebruiken.

Skinuals Protect & Fill is simpel in gebruik: Neem iedere dag 1 stick Skinuals Protect & Fill en mix dit goed door jouw smoothie of sapje. Liefst met een blender of staafmixer, want van klontjes in je drankje wordt niemand gelukkig. Innemen met water of sap kan natuurlijk ook. De werking bij voedingssupplementen is na circa 3 maanden optimaal. Vergeet ook niet dat haren langzaam groeien. Daarom is het belangrijk dat Skinuals Protect & Fill minimaal 3-6 maanden iedere dag wordt ingenomen.

Gebruik