Over ons

Hoe het allemaal begon


De gezichten achter Skinuals, Inge Backx & Samantha Jordaans hebben het Kennisinstituut voor Voeding en Huid (KIVH) opgericht, wellicht bij je bekend?

Met het KIVH bieden we o.a. geaccrediteerde opleidingen over voeding en suppletie aan voor specifieke huidindicaties, schrijven we voor diverse vakbladen zoals ‘Esthé’, ‘Voedingsgeneeskunde’, ‘Beautyjournaal’ en ‘De beauty professional’ en geven we les op hogescholen & universiteiten om ervoor te zorgen dat voeding een vast onderdeel wordt van de huidbehandelingen.

Met onze jarenlange kennis en ervaring in voedings- en supplementenbranche weten we als geen ander dat er nog zoveel meer te bereiken is met voeding en suppletie. Je moet alleen weten hoe!

Vaak kregen wij de vraag welke supplementen nu goed zijn voor de huid, haren en nagels? Met onze jarenlange ervaring in de supplementenbranche, maandenlange literatuurstudies vanuit het kennisinstituut en na een lange en kritische zoektocht konden wij het juiste supplement niet vinden. Dat het nog zoveel beter kan én dat we met onze kennis nog zoveel mensen kunnen helpen was voor ons de drijfveer om naast KIVH, ook Skinuals op te richten!

Inmiddels hebben we al vele mannen en vrouwen kunnen helpen! Wij gunnen jou dit ook!

Naar producten
Over Skinuals

Specifiek, Synergetisch, Wetenschappelijk en Hoogwaardig

Exclusief afgestemd op specifieke huidindicaties.

Zo ontwikkeld dat de ingrediënten elkaars werking versterken.

Gebaseerd op betrouwbare wetenschappelijke inzichten.

Ingrediënten en verpakkingen met hoogwaardige kwaliteit.

Productontwikkeling

Ontwikkeld door de professionals achter het KIVH.


KIVH staat voor Kennisinstituut voor Voeding & Huid. Dit is een specialistisch kennisinstituut op het gebied van voeding, huidgezondheid en huidverbetering. De producten van Skinuals zijn gebaseerd op de vele wetenschappelijk onderzoeken die door KIVH exclusief zijn geselecteerd na een grondige beoordeling.

Naar KIVH
*Vitamine C en E in Protect & Fill helpen cellen beschermen tegen oxidatieve schade door UV-straling.