Over ons

Hoe het allemaal begon


In 2020 hebben we eerst het Kennisinstituut voor Voeding en Huid (KIVH) opgericht, wellicht bij je bekend?

Met het KIVH maken we de wetenschap over de rol van voeding en supplementen bij specifieke huidindicaties praktisch toepasbaar. Dit doen we door o.a. geaccrediteerde opleidingen aan te bieden en te schrijven voor diverse vakbladen en magazines. Ook zijn we regelmatig te gast op hogescholen en universiteiten en spreken we op congressen en andere evenementen.

Samantha is diëtiste en voedingswetenschapper en heeft veel inhoudelijke kennis, Inge is tevens diëtiste en yogadocent. Zij heeft veel technische kennis en kijkt vaak naar het grotere geheel. Met onze jarenlange kennis en ervaring in voedings- en supplementenbranche weten we als geen ander dat er nog zoveel meer te bereiken is met voeding en supplementen. Je moet alleen weten hoe!

Met het KIVH willen we objectief en onafhankelijk blijven en anderen leren hoe ze gedegen keuzes kunnen maken. Toch kregen we vaak de vraag welk supplementenmerk nu het beste is voor huid- en haarverbetering. Na een lange en kritische zoektocht (want er is al zoveel op de markt) konden wij het juiste supplement niet vinden. Dat het nog zoveel beter kan én dat we met onze kennis nog veel meer mensen kunnen helpen was voor ons de drijfveer om Skinuals op te richten!

Inmiddels hebben we al vele mannen en vrouwen kunnen helpen met zichtbare haar- en huidverbetering! Wij gunnen jou dit ook!

Naar de shop
Supplementen huid
Wetenschap achter collageen supplement
Over Skinuals

Specifiek, Synergetisch, Wetenschappelijk en Hoogwaardig

Specifiek voor haar- en huidverbetering van binnenuit.

Zo ontwikkeld dat de ingrediënten elkaars werking versterken.

Gebaseerd op betrouwbare wetenschappelijke inzichten.

Ingrediënten en verpakkingen met hoogwaardige kwaliteit.

Productontwikkeling

Ontwikkeld door de professionals achter het KIVH.


KIVH staat voor Kennisinstituut voor Voeding & Huid. Dit is een specialistisch kennisinstituut op het gebied van voeding, huidgezondheid en huidverbetering. De producten van Skinuals zijn gebaseerd op de vele wetenschappelijk onderzoeken die door KIVH exclusief zijn geselecteerd na een grondige beoordeling.

Naar KIVH
*Vitamine C en E in Protect & Fill helpen cellen beschermen tegen oxidatieve schade door UV-straling.