Wetenschap

Voeding en supplementen voor een mooie huid en sterk haar.

De gezichten achter Skinuals, Inge Backx & Samantha Jordaans hebben in 2020 het Kennisinstituut voor Voeding en Huid (KIVH) opgericht, wellicht bij je bekend?

Met onze jarenlange kennis en ervaring in voedings- en supplementenbranche weten we als geen ander dat er nog zoveel meer te bereiken is met voeding en suppletie. Je moet alleen weten hoe!

Wist je dat Skinuals Protect & Fill is gebaseerd op 82 wetenschappelijke onderzoeken die zijn geselecteerd door het Kennisinstituut voor Voeding & Huid?

Bekijk product
Wetenschap

Skinuals Protect & Fill is gebaseerd op meer dan 80 wetenschappelijke onderzoeken

Dagelijks 10 g Peptan®collageen zorgt ook voor meer hydratatie van de huid. Dit is al zichtbaar na 8 weken. Onderzoek laat zien dat de hydratatie met 28% toeneemt en 91% van de deelnemers gaf ook aan dat ze dit duidelijk merken aan de huid.

10 g Peptan® collageen per dag resulteert in minder afbraak van collageen in de huid.

Na 3 maanden was de afbraak van collageen verminderd met 31%.

Onderzoek toont aan dat een dagelijkse hoge* dosering van Peptan® collageen effectief de breekkracht van de haren verhoogt. Dit betekent dat de haren sterker en gezonder worden. De haarsterkte van de deelnemers was na 3 maanden met 13% toegenomen.

Een studie heeft aangetoond dat een dagelijkse hoge* dosering van Peptan®collageen zorgt voor minder rimpels. Na 3 maanden hadden de deelnemers 13% minder zichtbare rimpels rond de ogen en 10% minder rimpels rond de mond.

De werking van Peptan® is dosisafhankelijk. Voor een optimaal effect adviseren we een dosering van 10 gram per dag.

Peptan factsheet

Meer weten over collageen van het trademark Peptan®? Download dan hieronder de factsheet.

Factsheet

Protect & Fill

Hét nummer 1 voedingssupplement voor een mooie huid en sterk haar.

Protect & Fill bevat alleen de meest hoogwaardige ingrediënten en best opneembare vormen. Het helpt jouw eigen huidcellen om meer collageen te produceren. Daarnaast beschermt het de cellen van binnenuit*. 

Skinuals is het enige merk met maar liefst 10 gram collageen per dagdosering en bevat daarnaast ook nog 17 andere hoge en veilig gedoseerde ingrediënten, zoals betacaroteen, lycopeen, luteine, vitamine E, astaxanthine, hyaluronzuur, vitamine C en nog veel meer om jouw huid en haren van binnenuit te voeden.

* Vitamine C bevordert de energiestofwisseling; Vitamine D, voor het behoud van sterke botten; Vitamine E helpt de cellen beschermen tegen oxidatieve schade door UV-straling; Vitamine E levert een bijdrage in het wegvangen van vrije radicalen in (lichaams)cellen; Vitamine E, vrije-radicalen vanger; Zink, houdt je haren sterk; Zink voedt de huid (van binnenuit); Koper helpt energie vrij te maken uit de voeding; Koper draagt bij tot een normale pigmentatie van het haar; Vitamine B3 helpt om vermoeidheid en moeheid te verminderen; Vitamine B3 helpt bij het gezond houden van de huid;

Bekijk product