Skinuals

Doorbraak

Hét nummer 1 collageen supplement ontwikkeld met een reden

Hét collageen supplement van Skinuals geeft jouw huid en haar een boost zonder enige vorm van cosmetische chirurgie. Eindelijk is huid- en haarverbetering voor iedereen mogelijk! En dat enkel door dagelijks gebruik van 1 stick Protect & Fill, hét nummer één collageen supplement. 

Het supplement Protect & Fill werkt daar waar cosmetische behandelingen en crèmes niet komen, namelijk in de diepere huidlagen. Het gehele uiterlijk oogt jonger, haren en nagels worden versterkt én misschien nog wel belangrijker, met Protect & Fill werk je daarnaast aan je lange termijn gezondheid. Geen tig potjes met supplementen meer in de kast! Met slechts 1 stick per dag is Protect & Fill een doorbraak binnen de wereld van voedingssupplementen. Een exclusief en hoogwaardig supplement van Nederlandse bodem! 

Bekijk productOver skinuals

Collageen supplement

Skinuals collageen supplement

Protect & Fill

Met deze collageenformule behoud je de stevigheid van de huid, help je de hydratatie van de huid te verbeteren, krijg je voller en glanzender haar en sterkere nagels.

Bestel product

actie

Skinuals collageen supplement

3x Protect & Fill + cadeau

Bestel je 3 boxen 'Protect & Fill', dan krijg je een luxe Skinuals fles van ons cadeau! Bovendien krijg je €20,- korting én een kosteloos magazine over voeding, suppletie en de huid.

Bestel 3 boxen

Over Skinuals

Niet zomaar een collageen supplement

De gezichten achter Skinuals, Inge Backx en Samantha Jordaans hebben het Kennisinstituut voor Voeding en de Huid (KIVH) opgericht, wellicht bij je bekend? Met het KIVH bieden we o.a. geaccrediteerde opleidingen over voeding en suppletie aan voor specifieke huidindicaties, schrijven we voor diverse vakbladen zoals ‘Esthé’, ‘Voedingsgeneeskunde’, ‘Beautyjournaal’ en ‘De Beauty Professional’ en geven we les op hogescholen & universiteiten om ervoor te zorgen dat voeding een vast onderdeel wordt van de huidbehandelingen. 

Met onze jarenlange kennis en ervaring weten we als geen ander dat er nog zoveel meer te bereiken is met voeding en suppletie. Je moet alleen weten hoe! Vaak kregen wij de vraag welke supplementen nu goed zijn voor de huid, haren en nagels, maar na een lange en kritische zoektocht konden wij het juiste supplement niet vinden. Dat het nog zoveel beter kan én dat we met onze kennis nog zoveel mensen kunnen helpen was voor ons de drijfveer om Skinuals op te richten!

Inmiddels hebben we al vele mannen en vrouwen kunnen helpen! Wij gunnen jou dit ook!

Wil je meer weten over waar een goed supplement aan moet voldoen, lees dan verder! 

P.s. bestel je ons collageen supplement Protect & Fill, dan ontvang je ook ons magazine inclusief (voeding)tips voor een stralende huid en sterk haar! Leuk om te lezen en goed om nog meer kennis op te doen! 

Waar mogen wij jou bij helpen?

Kennis

Waar herken je een goed supplement aan?

Er worden zoveel huid- haar en nagel formules, collageen formules en multi’s aangeboden, waar herken je nu een goed supplement aan? Een goede en kwalitatief hoogwaardige totaalformule herken je bijvoorbeeld aan de volgende punten. Het supplement:

  • is verpakt per dagdosering (heel belangrijk, veel merken bezuinigen daarop!);
  • bevat de juiste trademarks (o.a. te zien aan het R-teken op een verpakking);
  • is gebaseerd op gedegen wetenschappelijk onderzoek;
  • bevat geen toegevoegd suiker of andere onnodige toevoegingen;
  • is een complete formule, zodat je geen of weinig andere supplementen meer hoeft te gebruiken (denk aan vitamine D, glucosamine, chondroitine, hyaluronzuur, astaxanthine, vitamine C én E, viscollageen, zink, koper, vitamine B3, luteïne, zeaxanthine etc.);
  • bevat ingrediënten in de juiste verhoudingen (bijvoorbeeld zink en koper, 12:1);
  • bevat ingrediënten die elkaars werking versterken (bijvoorbeeld vitamine C én E);
  • bevat geen onnodige ingrediënten (teksten als ‘maar liefst 28 skinboosters’ zegt niets als ingrediënten niet of nauwelijks worden opgenomen of als de doseringen niet overeenkomen met de resultaten in wetenschappelijke onderzoeken; 
  • is voorzien van een duidelijke ingrediëntenlijst, zodat je ziet wat er per dagdosering in zit, welke vormen er worden gebruikt en welke allergenen erin zitten (dat is volgens de wet ook verplicht);
  • wordt aangevuld met de juiste voedings- en leefstijladviezen.

En tot slot! Met heel veel verschillende supplementen loop je het risico op een disbalans. Dit zou op de lange termijn juist voor klachten kunnen zorgen. Weet dus wat je inneemt! Meer is echt niet altijd beter. Kortom, kies het liefst voor een hoogwaardige totaalformule.

Bekijk product

Protect & Fill

Het meest hoogwaardige anti-aging & healthy-aging supplement

Protect & Fill bevat alleen de meest hoogwaardige ingrediënten en best opneembare vormen. Het helpt jouw eigen huidcellen om meer collageen te produceren. Daarnaast beschermt het de cellen van binnenuit*. 

Skinuals is het enige merk met maar liefst 10 gram collageen per dagdosering en bevat daarnaast ook nog 17 andere hoge en veilig gedoseerde ingrediënten, zoals betacaroteen, lycopeen, luteine, vitamine E, astaxanthine, hyaluronzuur, vitamine C en nog veel meer om jouw huid en haren van binnenuit te voeden.

* Vitamine C bevordert de energiestofwisseling; Vitamine D, voor het behoud van sterke botten; Vitamine E helpt de cellen beschermen tegen oxidatieve schade door UV-straling; Vitamine E levert een bijdrage in het wegvangen van vrije radicalen in (lichaams)cellen; Vitamine E, vrije-radicalen vanger; Zink, houdt je haren sterk; Zink voedt de huid (van binnenuit); Koper helpt energie vrij te maken uit de voeding; Koper draagt bij tot een normale pigmentatie van het haar; Vitamine B3 helpt om vermoeidheid en moeheid te verminderen; Vitamine B3 helpt bij het gezond houden van de huid;

Product bestellen

Resultaten en reviews

Zichtbaar stralende huid binnen 6 weken

Dit zijn vóór- en ná foto’s van het gezicht van Stephanie (28 jaar). De rechterfoto is gemaakt na 6 weken dagelijks gebruik van Protect & Fill. Stephanie geeft aan dat haar huid na 2 weken al overduidelijk rustiger werd, vlekjes wegtrokken en rimpels verdwenen.

‘Voordat ik Protect & Fill gebruikte bleven mijn fronsrimpels de hele dag staan. Nu deinzen ze direct terug nadat ik frons. Mijn huid is gladder en poriën zijn fijner. Ik ben hier zo blij mee en raad dit product echt iedereen aan’.

Dit snelle resultaat is niet gek. Protect & Fill bevat namelijk 10 gram collageen per dagdosering én 17 andere hoogwaardige ingrediënten.

Meer resultaten & reviews
Blog

Meer weten over healthy aging ingrediënten? Lees dan onze blogs! 

Over Skinuals

Specifiek, Synergetisch, Wetenschappelijk en Hoogwaardig

Exclusief afgestemd op specifieke huidindicaties.

Zo ontwikkeld dat de ingrediënten elkaars werking versterken. 

Gebaseerd op betrouwbare wetenschappelijke inzichten.

Ingrediënten en verpakkingen met hoogwaardige kwaliteit.

Ondek meer

Voedingssupplementen die écht iets doen voor de huid*, die de juiste grondstoffen bevatten in wetenschappelijk onderbouwde doseringen. Dat is waar je bij Skinuals op kunt rekenen.

*Vitamine C en E in Protect & Fill helpen cellen beschermen tegen oxidatieve schade door UV-straling.

Volg, like en deel ons via Instagram: 


Skinuals shop

producten

Bekijk hier ons aanbod van supplementen

De producten van Skinuals bestaan uitsluitend uit voedingssupplementen die écht iets doen voor de huid*. Die de beste grondstoffen bevatten, die een synergetisch effect hebben, die de juiste doseringen en vooral ook de juiste vormen bevatten. Die kwaliteitstechnisch in de beste verpakkingen zitten, zodat alle ingrediënten ook daadwerkelijk kunnen doen waarvoor ze bedoeld zijn. En niet te vergeten die gebaseerd zijn op gedegen wetenschappelijk onderzoek.

Healthy-aging
Skinuals collageen supplement

Protect & Fill

Met deze collageenformule behoud je de stevigheid van de huid, help je de hydratatie van de huid te verbeteren, krijg je voller en glanzender haar en sterkere nagels.

Bestel product
actie
Skinuals collageen supplement

3x Protect & Fill + cadeau

Bestel je 3 boxen 'Protect & Fill', dan krijg je €20,- korting, een Skinuals cadeau én een kosteloos magazine over voeding, suppletie en de huid.

Bestel 3 boxen
Hulpmiddelen
Skinuals fles cadeau bij collageen supplement

Luxe fles

Bestel deze luxe Skinuals fles bij jouw bestelling en drink jouw favoriete collageendrankje in stijl!

Bestel product

*Vitamine C en E in Protect & Fill helpen cellen beschermen tegen oxidatieve schade door UV-straling.