Veel plezier met jouw magazine!

Dank voor jouw aanvraag! Wat leuk dat je het magazine gaat lezen. We hebben het magazine verstuurd naar jouw e-mailadres. Het kan enkele minuten duren voordat je deze in jouw inbox ontvangt. Mocht het langer duren, check dan ook even jouw spam box. We wensen jou veel leesplezier!

Liefs,

Teams Skinuals

Skinuals magazine, alles over collageen poeder

Het nummer 1 merk voor haar- en huidverbetering!

Wist je dat de collageen concentratie in de huid met 1% per jaar afneemt vanaf een leeftijd van 30 jaar? En dat de capaciteit om collageen aan te maken afneemt met 1,5% per jaar? Niet zo gek dus dat er steeds meer rimpels en lijntjes bijkomen. 

Wij, Inge Backx en Samantha Jordaans, de founders achter het Kennisinstituut voor Voeding en Huid, én sinds kort ook Skinuals Exclusive Supplements willen jou graag helpen. Jarenlang zijn we beiden werkzaam geweest in de supplementen branche. We hebben Skinuals Protect & Fill op de markt gebracht omdat we weten dat er nog zoveel meer mogelijk is met suppletie van binnenuit. 

Bekijk product
Supplementen huid

Dé collageen booster voor jou!

Als je minstens één van de onderstaande vragen kunt beantwoorden met 'ja', dan is deze collageen booster uiterst geschikt voor jou!

Collageen booster
  • Vind jij het ook belangrijk om mooi en stralend ouder te worden? 
  • Vind jij het ook zo belangrijk dat er geen onnodige toevoegingen, zoals suikers, zoetstoffen, coatings, hulpstoffen en/en allergenen zoals tarwe of gluten in je supplement zitten?
  • Wil jij ook alleen het allerbeste?
  • Wil je geen tig potjes in de kast of tig supplementen per dag slikken? 
  • Wil je van binnenuit ook het maximale halen en geen onnodige ingrediënten in je supplement die je met de voeding makkelijk binnen kunt krijgen. 
  • Wil je een supplement gebruiken wat is gebaseerd op gedegen wetenschappelijk onderzoek?
  • Wil je alleen de best opneembare vormen en ingrediënten?
  • Ben je ook zo klaar met al die supplementen die van alles beloven, maar weinig resultaat laten zien?

Bij het ontwikkelen van Skinuals Protect & Fill hebben we overal rekening mee gehouden. Lees snel verder om te zien wat Skinuals voor jou kan doen!

Zichtbaar resultaat

Bekijk hier resultaten en reacties van enthousiaste Skinuals gebruikers

Oordeel zelf wat Skinuals Protect & Fill binnen 3 maanden kan doen! Onderstaande voor- en nafotos zijn onbewerkt en met toestemming van de klanten gepubliceerd. 

Protect & Fill

Wij gunnen jou dit ook! Ervaar Skinuals Protect & Fill zelf en wordt ook overtuigd. 

Skinuals Protect & Fill is het enige product ter wereld met maar liefst 10 gram collageen per dagdosering en bevat daarnaast ook nog 17 andere hoge en veilig gedoseerde ingrediënten, zoals betacaroteen, lycopeen, luteine, vitamine E, astaxanthine, hyaluronzuur, vitamine C en nog veel meer om jouw huid, haren en nagels van binnenuit optimaal te voeden. 

Verder is Skinuals Protect & Fill gegarandeerd vrij van:

✓ E-nummers en andere toevoegingen

✓ Geur-, kleur en smaakstoffen

✓ Suiker, gluten, tarwe en lactose

Ervaar het zelf en maak gebruik van deze mooie actie:

Bestel 3 boxen Skinuals ‘Protect & Fill’, goed voor 3 maanden gebruik en geniet van een mooie korting. Je krijgt er een cadeau en magazine bij!!

Van €404,85, nu voor maar €385,85 incl. BTW en gratis verzending in NL!

Ja, dit wil ik!

Collageen supplement

Skinuals collageen supplement

Protect & Fill

Met deze collageenformule behoud je de stevigheid van de huid, help je de hydratatie van de huid te verbeteren, krijg je voller en glanzender haar en sterkere nagels.

Bestel product

actie

Skinuals collageen supplement

3x Protect & Fill + cadeau

Bestel je 3 boxen 'Protect & Fill', dan krijg je een luxe Skinuals fles van ons cadeau! Bovendien krijg je €20,- korting én een kosteloos magazine over voeding, suppletie en de huid.

Bestel 3 boxen

Gebruik

Skinuals Protect & Fill is simpel in gebruik: Neem iedere dag 1 stick Skinuals Protect & Fill en mix dit goed door jouw smoothie of sapje. Liefst met een blender of staafmixer, want van klontjes in je drankje wordt niemand gelukkig. Innemen met water of sap kan natuurlijk ook. De werking bij voedingssupplementen is na circa 3 maanden optimaal. Vergeet ook niet dat haren langzaam groeien. Daarom is het belangrijk dat Skinuals Protect & Fill minimaal 3-6 maanden iedere dag wordt ingenomen.

Huidbehandeling

Onderga jij binnenkort een huidverbeterende behandeling of kuur zoals een peeling – microneeding en/of bijvoorbeeld  microdermabrasie? Gebruik Skinuals Protect & Fill dan minimaal 1-3 maanden voorafgaand aan de behandeling. Hiermee bereik je de mooiste resultaten. Ook ná de behandelingen én voor jou lange termijn gezondheid is het raadzaam Skinuals Protect & Fill te blijven gebruiken.