Haarsupplementen

Heb je last van haarverlies of kaalheid?Skinuals heeft de oplossing

Direct bestellen

Veel mannen krijgen vroeg of laat te maken met haaruitval en kaalheid. Zo heeft 20% van de twintigers al te maken met een terugtrekkende haarlijn of dunner wordende haardos. Met de leeftijd neemt dit percentage toe en krijgt zelfs 70% tot 95% van alle mannen te maken met haaruitvalÉén op de tien mannen ziet haaruitval en kaalheid als zeer vervelend en voelt zich er onzeker door.

De cijfers liegen er niet om. Wordt jij nu ook steeds kaler en is dit voor jou ook zo’n nachtmerrie? Dat vinden we vervelend! Het goede nieuws is dat Skinuals de oplossing voor je heeft gevonden! Zonder risicovolle en pijnlijke behandelingen. Op deze pagina vertellen we je er graag meer over.

Skinuals haarsupplement

Het nummer 1 merk voor haar- en huidverbetering!

Een complete formule voor huid- en haarverbetering. Dat is het uitgangspunt geweest bij de ontwikkeling van Skinuals ‘Protect & Fill’. Voor dit product geproduceerd en gelanceerd kon worden hebben we bijna jaar wetenschappelijk literatuuronderzoek gedaan en dit doorvertaald naar een hooggedoseerde en veilige samenstelling van ingrediënten die de haren optimaal voeden van binnenuit. Onze onderzoekers en productontwikkelaars hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen van hoogwaardige voedingssupplementen voor specifieke doeleinden. Zij weten als geen ander wat er mogelijk is met de juiste ingrediënten en doseringen.   

En wat blijkt! Alle klanten die Skinuals ‘Protect & Fill’ zijn gaan gebruiken zagen binnen 3-6 maanden daadwerkelijk een verbetering van de haren. De haren werden steviger, dikker en volumineuzer. 

Bekijk product
Wat te doen bij haaruitval of kaalheid?
Resultaten Skinuals Protect & Fill

Bekijk hier reacties van enthousiaste Skinuals gebruikers

Oordeel zelf wat Skinuals Protect & Fill binnen 3-6 maanden kan doen! Onderstaande voor- en nafotos zijn onbewerkt en met toestemming van de klanten gepubliceerd. 

Protect & Fill

Wij gunnen jou dit ook! Ervaar Skinuals Protect & Fill zelf en wordt ook overtuigd. 

Skinuals Protect & Fill is het enige product ter wereld met maar liefst 10 gram collageen per dagdosering en bevat daarnaast ook nog 17 andere hoge en veilig gedoseerde ingrediënten, zoals betacaroteen, lycopeen, luteine, vitamine E, astaxanthine, hyaluronzuur, vitamine C en nog veel meer om jouw haren van binnenuit optimaal te voeden. Ervaar het zelf en maak gebruik van deze mooie actie:

Bestel 3 boxen Skinuals ‘Protect & Fill’, goed voor 3 maanden gebruik en geniet van een mooie korting. Je krijgt er een cadeau en magazine bij!!

Van €404,85, nu voor maar €385,85 incl. BTW en gratis verzending in NL!

Ja, dit wil ik!

Gebruik

Skinuals Protect & Fill is simpel in gebruik: Neem iedere dag 1 stick Skinuals Protect & Fill en mix dit goed door jouw smoothie of sapje. Liefst met een blender of staafmixer, want van klontjes in je drankje wordt niemand gelukkig. Innemen met water of sap kan natuurlijk ook. De werking bij voedingssupplementen is na circa 3 maanden optimaal. Vergeet ook niet dat haren langzaam groeien. Daarom is het belangrijk dat Skinuals Protect & Fill minimaal 3-6 maanden iedere dag wordt ingenomen.

Haartransplantatie

Onderga je binnenkort een haartransplantatie? Gebruik Skinuals Protect & Fill dan minimaal 3 maanden voorafgaand aan de behandeling. Door minimaal 3 maanden voorafgaand aan de haartransplantatie te starten verbeter je de kwaliteit van de aanwezige te transplanteren haarzakjes, wat een gunstig effect kan hebben op het resultaat van de haartransplantatie. Dermatologen adviseren ook om Skinuals Protect & Fill ná een haartransplantatie te blijven gebruiken.

Kaalheid