distributeur worden

Skinuals voor professionals

Ben jij als professional op zoek naar huidverbeterende voedingssupplementen voor in jouw kliniek, salon of praktijk? Skinuals biedt hoogwaardige en wetenschappelijk onderbouwde supplementen die op alle fronten boven de rest uitsteken.

Over skinuals

Een gedeelde missie

Er zijn al zoveel supplementenaanbieders, waarom zou je voor Skinuals kiezen? Zie jij door de bomen het bos nog, tussen al die huid-, haar- en nagelproducten die van alles beloven? Juist daarom zijn wij er voor jou en jouw klanten. De producten van Skinuals zijn zo ontwikkeld dat ze op alle fronten voldoen aan het hoogst haalbare. Dat is wat de professionals achter Skinuals jou en jouw klanten gunnen.

Het is onze missie om de Nederlandse markt te overtreffen met voedingssupplementen die écht iets doen voor de huid (1). Die de beste grondstoffen bevatten, de juiste doseringen en vooral ook de juiste vormen bevatten. Die kwaliteitstechnisch in de beste verpakkingen zitten, zodat alle ingrediënten ook echt daadwerkelijk kunnen blijven doen waarvoor ze bedoelt zijn. En niet te vergeten die gebaseerd zijn op gedegen wetenschappelijk onderzoek.

Deel jij deze missie? En wil je jouw klanten het hoogst haalbare kunnen bieden met supplementen als aanvulling op de voeding, voor een optimaal huidbehandelplan? Dan helpen wij jou graag!

Productontwikkeling

De professionals achter Skinuals streven naar continue ontwikkeling en het hoogst haalbare. De producten bevatten alleen ingrediënten in de juiste doseringen, best opneembare vormen en weloverwogen verhoudingen. Dit alles gebeurt op basis van wetenschappelijk onderzoek.

Waar mogelijk bevatten de producten de zogeheten, al dan niet gepatenteerde, trademarks, te herkennen aan het ®-symbool. Dit zijn exact de grondstoffen die zijn gebruikt in wetenschappelijke studies, zodat je zeker weet dat de stoffen goed worden opgenomen en hun werk doen op de plek waar het nodig is (1). Bij de ontwikkeling zijn zowel voedingskundigen als huidspecialisten betrokken, zodat de producten precies aansluiten op de voedingsbehoeften en huidbehandelingen van specifieke doelgroepen. 

 ‘Hoogwaardige en wetenschappelijk onderbouwde supplementen die op alle fronten boven de rest uitsteken. Dat is de basis van het merk Skinuals en al onze producten’, aldus Inge Backx, eigenaar en business developer.

Kwaliteit 

Bij alle processen, van ontwikkeling tot verkoop van de Skinuals producten, staat kwaliteit altijd hoog in het vaandel. De producten worden uitsluitend in Nederland geproduceerd. Skinuals stelt hoge eisen aan haar loonproducenten. Zo dienen zij minimaal FSSC 22000 en/of cGMP gecertificeerd te zijn. Deze kwaliteitsnormen gaan veel verder dan de standaard HACCP richtlijnen, die wettelijk verplicht zijn. Bovendien worden alle formules per dagdosering verpakt in licht-, lucht- en vochtdichte verpakkingen. En voordat de producten bij jou en jouw klanten terecht komen worden ze uitgebreid gecontroleerd en goedgekeurd door onze kwaliteitsafdeling. Het is goed om te weten dat dit niveau van kwaliteit niet vanzelfsprekend is. Dit is dan ook één van de redenen voor het ontstaan van het merk Skinuals.

‘Dat de producten aan de hoogst haalbare eisen voldoen is niet vanzelfsprekend. Veel aanbieders doen maar wat en afnemers weten dat niet. Skinuals maakt hierin echt het verschil’, aldus Samantha Jordaans, eigenaar en kwaliteitsmanager.

 

En er is nog veel meer…

Buiten het ontwikkelen van supplementen zetten de professionals achter Skinuals zich dagelijks in om onderzoek, productontwikkeling en kwaliteit in de voedingssupplementenindustrie naar een nog hoger niveau te trekken en een bijdrage te leveren aan het verbreden van de kennis op het gebied van voeding, suppletie en de huid. Dit doen zij onder andere door het aanbieden van (product)trainingen en bijscholingen voor professionals in de voedings- en huidbranche.

Sta jij ongetwijfeld achter deze normen en waarden? Lees dan snel verder over wat samenwerken met Skinuals voor jou gaat betekenen. 

loyaal partnerschap

Waar kun je van op aan?

 • Hoogwaardige supplementen voor specifieke huidindicaties;
 • Verpakkingen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen;
 • Veilige en clean label geproduceerde producten;
 • Ingrediënten in de juiste verhoudingen en met een synergetische werking (2);
 • Supplementen die écht gebaseerd zijn op gedegen wetenschappelijk onderzoek;
 • Exclusieve en praktische online producttrainingen;
 • Altijd up to date informatie en snel een antwoord op jouw vragen;
 • Meer dan vijftien jaar ervaring in de supplementenbranche;
 • Marketingondersteuning (incl. materiaal en hapklare teksten voor website en social media);
 • Salesondersteuning;
 • Ondersteuning rondom wetgeving en kwaliteit (verplichtte teksten worden aangeleverd);
 • Marktconform marges op alle producten;
 • Materialen die zorgen voor een chique, rustige en professionele uitstraling;
 • Een prominente plek op onze website voor nog meer bereik;
 • Samenwerken aan nog meer succes;
 • Een partner die voor een loyale samenwerking staat.
Kennismakingsgesprek

Hoe nu verder?

Enthousiast en nieuwsgierig? Laten we kennismaken! We zijn benieuwd naar waar jouw bedrijf nu staat. Waarom je wilt werken met Skinuals en wat jouw toekomstplannen zijn. Wij helpen je graag om hier samen een succes van te maken!

Als je het onderstaande formulier invult nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismaking. Je mag ons uiteraard ook direct mailen (info@skinuals.com) of bellen (088-6441190).

Vul hier jouw gegevens in:

  "Ben jij straks Skinuals distributeur dan help ik je met alles wat nodig is om te starten"

  — Inge Backx, Eigenaar & new business developer

  1. Vitamine C en E in Protect & Fill helpen cellen beschermen tegen oxidatieve schade door UV-straling.
  2. Vitamine C in Protect & Fill werkt als anti-oxidant voor vitamine E en brengt deze weer in een actieve vorm.